Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

Pohjoismaiset kiltapäivät Norjassa

kesäkuu 13 - kesäkuu 16

Pohjoismaiset kiltapäivät järjestetään joka toinen vuosi ja niiden vetovastuu kiertää Ruotsin, Norjan, Suomen ja Tanskan välillä. Järjestyksessään 37. kiltapäivät pidetään tänä kesänä Norjan Elverumissa 13.–16.6.2019 ja kaikilla Maanpuolustuskiltojen liiton jäsenillä on mahdollisuus ilmoittautua mukaan matkalle tutustumaan pohjoismaisiin kiltaveljiin ja -sisariin.

 

Matkaan lähdetään keskiviikkona 12.6. ja paluu Suomeen tapahtuu sunnuntaina 16.6. Kokonaisuudessaan kiltapäivien osallistumismaksu tulee olemaan noin 335 euroa (kattaa kaikki majoitus-, ruokailu-, juhla- ja kuljetuskulut kiltapäivillä) sekä matkojen hinta. Suomen osallistujakiintiö tapahtumaan on 50 henkilöä.

 

Metsäinen Elverum sijaitsee noin 100 kilometria pohjoiseen Oslo-Gardermoenin lentoasemasta ja liitto järjestää osallistujien lennot Helsinki–Oslo–Helsinki yhteisvarauksena, jonka hinta tulee olemaan noin 250 euroa. Tapahtumaan on suunnitteilla myös linja-autolla ja laivalla tapahtuva kuljetus Oulun, Vaasan ja Naantalin kautta, jos siihen saadaan hieman lisää osallistujia. Kuljetuksesta saat lisätietoa Seppo Suhoselta, 040 552 4678 ja seppo.suhonen1(at)luukku.com.

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://mpkl.fi/pohjoismaiset-kiltapaivat-2019/.

 

Ystävällisin terveisin

Maanpuolustuskiltojen liiton toimisto

mpkltoimisto(at)mpkl.fi

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
kesäkuu 13
Loppuu:
kesäkuu 16

Tapahtumapaikka

Elverum, Norja